Mamma med M är tillbaka - en sommarsummering!

Oj vilket långt blogguppehåll det blev...inte alls tänkt så men olika anledningar har gjort att det blev så.
Nu är jag dock tillbaka, efter en härlig sommar , en väldigt solig sommar som började med en underbar skolavslutning då min stora kille gick ut förskoleklassen...så fiint och stämningsfullt.
Dagen efter var det dags för sommarens stora happening....Legoland och Lalandia!!
Lalandia Billund var nytt för oss och Legoland likaså, jag har varit där när jag själv var liten, men inget jag minns så mycket av.
Men wow...så imponerande!!
 
 
Legoland var verkligen något för våra legotokiga grabbar..och för oss vuxna också.
 
Efter dagarna där var vi laddade med ny energi för att orka de två sista jobbveckorna innan hela familjen hade semester.
Eftersom vi gjorde den "stora" grejen innan riktiga semestern blev de fyra semesterveckorna vi hade tillsammans  helt oplanerade...men det var inga problem att fylla dem.
Solen har i princip strålat varje dag under våra semesterveckor, mycket bad o strandhäng har det blivit.
Har nog faktiskt aldrig varit så mycket på stranden med barnen..och faktiskt badat som jag gjort denna sommaren. 
Härliga båtturer på havet, soliga dagar i vår stuga, grillkvällar med vänner och familj, grillat o rosé, en tripp till Åhus , en dag på Öland, lilla A har lärt sig cykla, storebror L har lärt sig simma (bättre).
Ja sommaren har varit minst sagt underbar...min store kille sa.."mamma...detta har varit den bästa sommaren, även om vi varit lediga mindre än vi brukar"...och jag kan bara hålla med.
Nu närmar vi oss slutet på augusti...solen strålar fortfarande men kvällarna och morgonen börjar bli lite kyligare..sensommaren har smugit sig på..och det känns faktiskt helt ok.
Närmaste tiden suger vi ur det sista ur sommaren, umgås på kräftskivor och middagar, flyttar in i uterummet o tänder ljus..jag välkomnar hösten när den nu behagar komma.
Jag är nöjd med sommaren och ser nu fram emot hösten.
Vi har fördelen att ha fyra årstider i vårt land, jag uppskattar och välkomnar dem alla.
Och nu när det är mer innetid ska det bli mer ordning på bloggandet också;-)!
 
Hur har er sommar varit?
 
Kram
Mamma med M

RSS 2.0