Fredagen är kommen

Äntligen fredag...resten av familjen sover och jag njuter av tystnaden och en kopp kaffe.
Månadens sista dag är här...februari gick som i ett huj..så fort..våren har mer och mer kommit vilket ger mer energi...välbehövligt.
Något mer som är välbehövligt för mig är att träffa mina vänner...något som dessvärre varit en bristvara på senaste tiden pga sjukdomar och fulltecknade kalendrar. För mig är det en del som måste finnas i min vardag för mitt välmående. Att ha egna vänner att prata, skratta, umgås och ventilera med.
I tisdags fick jag dock möjlighet till en kvällskaffestund med en av mina värmaste vänner...härligt!

I helgen är det dags att tanka mer energi...men då med älsklingen!
Det vankas övernattning på Ystad Saltsjöbad och jag är såå förväntansfull!
Har ni varit där??
I slutet av året fylldes det år...och då fick jag detta i present...så nu är det dags.
Spa , trerättersmiddag, övernattning, fina vyer i Ystad...och lite tid hemifrån med älsklingen...precis vad jag behöver.

 

Nytt liv i bloggen

Senast jag skrev välkomnade jag oktober..och nu är det snart mars...så det var ju ett tag sen.. Av olika skäl har bloggen prioriterats bort...men nu har blogglusten infunnit sig igen...så nu blåser jag liv i den igen.
 
Våren har kommit till södra Sverige där vi bor...det är något jag välkomnar men inte riktigt vågar tro på än. Vintern har inte bjudit på mycket snö...så risken är ju att det kommer...sen när vi inte vill ha det. Igår var dock en riktig vårdag, fåglarna kvittrade och solen sken...något vi inte varit bortskämda med här på senaste tiden...det gör gott för själen.
 
Njuter av lugnet innan resten av familjen vaknar...älskar det...att börja dagen i lugn och ro i min ensamhet.
Men snart dags att väcka de små och dra igång dagen.
 
Ha en bra dag!
 
Kram
Mamma med M
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0